Кајгана форум

ACTION
ACTION
тнх душо земјаците а хаха
ACTION
ACTION
каква мака и што ти се сака
Pinkie Pie
Pinkie Pie
триста кила колбаси не се мачкина кашлица
ACTION
ACTION
многу од кајгинајде дајму на мачето малце
Pinkie Pie
Pinkie Pie
уклучи собраниски канал да видиш грујо шо зборува...дури и тие не се то шо беа...11 и пол сато е уште не се дома прибрани...иначе кај можиш да ги видиш
ACTION
ACTION
глеам глеам и коа глеам сум заспал и си викам еј датиибам грујото и одеднаш ми текна дека чоекот е печен за воспиттувач в градинка да успивет деца
Pinkie Pie
Pinkie Pie
онолку присутво нема ни во трговски за време на распродажба и тотална ликвидација
ACTION
ACTION
Синки незнајш дека лајнари се сите да им го вбутам докрај
Pinkie Pie
Pinkie Pie
јадам јуфки со сирејне знајш ? синки ?
ACTION
ACTION
наздравје јјјффффдддссеее
Pinkie Pie
Pinkie Pie
tyutrty redrftui7y6trtfgyut rfghuiuytrtfgh rfghujiytrdfghu trfghhuytrfghuytfghujy rdfghuytrfgjhuy fghuygtfghgfalapoveli
Pinkie Pie
Pinkie Pie
tocako pred vrata mi e parkiran, go znajs cico bonsi ?
ACTION
ACTION
да го знам од кај гознаиш ти ?
Pinkie Pie
Pinkie Pie
kostumce mi siese
ACTION
ACTION
басме какво го напрај
Pinkie Pie
Pinkie Pie
koska materijalceto
ACTION
ACTION
машала убајни колку тизема ?
Pinkie Pie
Pinkie Pie
ич пари шо му плајчаш...само материјало
ACTION
ACTION
да му го вдена а за маката како шо праи како наплајча
Pinkie Pie
Pinkie Pie
нема да ти наплати
На врв Bottom