Кајгана форум

R
Red John
Се думам за тоа, дали од Сколс, дали без име...
ManUtdChampions
ManUtdChampions
haha.. jas pishav vo fan klubot oti ako doe RVP kje zemam dres za inat na navivachite na Arsenal, pa sea da si ostanam na zborot :D
R
Red John
Јас во дилеми, трилеми сум. А и денеска во една продавница видов дуксер од манчестер, па в глава ми остана и тоа.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
хехе :D.. колку е дуксерот? :)
R
Red John
Затворено беше ко го видов, на излог, ќе прашам деновиве. Дрес, дуксер и оперемен сум за тројна.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
a шорцеви имаш бе? :D Јас иам и гаќи, ама шорцеви неам.. :(
R
Red John
Хаха, ѓаки од од друг клуб, оти другите само за тоа се вреди. А шорцеви немам, немам јака нога за рекламирање.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
хехехе, за фудбал бе така комплет Манчестер да си бидам.. Иначе, сеа искрени да сме, некогаш заслужуваат и на гз да ги носиш.. :D
R
Red John
Можи за фудбал, ама малце подолго од шорц, а на такво од манчестер не сум налетал, јас не знам како налетав и на дуксерот, порано прашував за дрес без име назад, никаде немаше, а сега дуксер има, ај најди им нзс.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
нзс?? :D
R
Red John
Најмал заеднички содржател. Изрека е тоа да да те ебам, не си слушнал досега ?
ManUtdChampions
ManUtdChampions
aбе знам што е нзс, ама прв пт го слушам ова.. :D Од каде си ти? :D
R
Red John
Прилеп. :D Ти ?
ManUtdChampions
ManUtdChampions
Валандово.. :D Знаеш како се поврзани Прилеп и Валандово? :D
R
Red John
Благе везе немам. :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
хаха ништо.. :D Не бе, во двата града имаШЕ екипа која се викаШЕ Победа, па после неа името на градот.. :D
R
Red John
Шо се случи со вашата победа ?
ManUtdChampions
ManUtdChampions
ManUtdChampions
ManUtdChampions
Иначе воа што го гледаш е "стадионот"...зад него е гимназијата во која учам, лево од неа гимназиската сала.. :D
R
Red John
Ај кај вас банкрот, нашава неславно заврши. :D
Back
На врв Bottom