Кајгана форум

Mr.X
Mr.X
Е брат ова сега го гледам дека си ми пишал , извини вака не сум заприметил ;)
Near
Near
е ногу рано читаш,нек си ебе мајката...nvm,следна прилика те чекам во кав
На врв Bottom