Кајгана форум

ManUtdChampions
ManUtdChampions
па може Јунајтед класик банер.. црвено-бело-црно.. Горе смрт за печурките, средина знакот на јунајтед, на црното да живее Ферги.. ако знаеш да направиш, прај одма.. не рзбирам јас фотошоп :D
R
Red John
Дај ми само пример за бојата и ќе средам. Сликовит пример. :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
Нормално помала слика, да ја има во потпиш.. А за аватар пречкртната печука и под неа GGMU!
ManUtdChampions
ManUtdChampions
пее ти ги читам мислите.. (за сликовитиот пример).. :D
R
Red John
А и на средина кај шо е знакчето од манчестер, да најдиме џаолче кај шо го тепа ореллот од комшиките.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
ај да побараме дали има нешто.. :D Ќе барам јас, среди ти аватарот.. најди некоја печурка на гугл. :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
нема ништо маме му ебем... барав и за blue moon нема -.-"
R
Red John
Добро бе како те погодив тебе од сите, во темата за премиер фрчат слики од нашиве навивачи со такви работи. А ние не можиме да најдиме. Хахаха. Иначе уште лого фали, печкурки, текст, боја средено.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
хахахаха, па н гугл барав, нема ништо... сеа по фб страните нз јас на која гледат, јас тука си ги чекам тие на Кајгана.. :D Не знам што да направиме.. Или амблемот наш или некоја "издишана" месечина/печурка да ставиме :D
R
Red John
Знаев дека требаше гоше да го ангажирам. Хаха. Знам имаше џаолот кај шо го набодува од лвп тоа гавранот. Ако не дај само нашето нека тера. Не ќе се мастравиме многу за печурките. :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
Што викаш за месечина со рогчиња ѓаволски.. хахахаха
R
Red John
Давај шо ќе дајш, да го вметнам па да го презентирам.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
R
Red John
Интересна е првата, ама тешко да се вметни, треба да се изрежи а немам нерви јас за тоа. :/ Ќе го вметнам само логото.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
нека е логото, арно е и така.. да се знае оти е јунајтед иницјатива :D
R
Red John
Ете види во темата. :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
хахаха, ај мени потпис и тајтл.. LUHM!
R
Red John
Тајтлот не го менувам, ама потписот сменет. Ќе го пишам LUHM во потпис.

LUHM !!
ManUtdChampions
ManUtdChampions
нека е така... ама немат овие смисла за хумор -.-'
Back
На врв Bottom