Кајгана форум

Coldhorror
Coldhorror
всушност ова од работа ти го пишувам, немој и ти сеа као џурџиев да се фаќаш за возраст . Тоа горе што го гледаш е само бројка која не кажува ништо, можеби имам 36 години, можеби сум христијанин што сака да се забавува на форум, никогаш тоа не би можел да го знаеш. Коментирај и кажувај ставови на мислења и аргументи кои ги ставам на темите, не мисли на возраст, пол итн. ништо не значат.
Coldhorror
Coldhorror
(колку да не се крене забуна ќе те информирам само дека сум атеист, повеќе за мене мислам дека е излишно да знаеш :) )
С
Само Човек
ајде сега веѓи ќе си цртаме..
не е џурџиев..него Ѓурџиев....небитно
може ова, може она ....
се фаќам за МЕНТАЛНАТА возраст.......
инаку ...Чарлс Бебиќ е татко на компјутерите....
Бил Гејтс е комерција .... НИШТО не измислил , посеб но не оперативен систем ...
тој дал нова верзија на ДОС...ништо ново..
ти го кажувам ова како информатичар за да не се брукаш
Coldhorror
Coldhorror
Ѓурџиев се прави незнам колку стар па пак се буни како дете кога неможе да докаже нешто. Ќе ја приметиш мојата ментална возраст не се грижи, нов сум на форумов. Патем постот горе не се однесуваше во никој случај за ментална возраст (или страв ти е да признаеш дека можеби и не си во право (матурант? -_-) а Чарлс Бебиќ не направил персонален компјутер ...
С
Само Човек
идејата на Џарлс се користи во сите сметачки машини...
Гејтс е не направи ПС него поинаков ОС ...
Прв ПС како што го знаеме денес е направен од Хјулд Пекарт ... или ХП ....
Од ова компанија HP ...
а они не ИЗМИСЛИЛЕ нешто ...
е сега да не беа хјулд пекарт ќе пишувавме ли денес јас и ти..
ќе пишувавме ...и онака тестатурата е одамна измислена.......
абе океј де студент си прва ...шо мења тоа......ж
Coldhorror
Coldhorror
Пак се фаќаш за тоа... хаахахах а ако ми пишуваше дека имам 4 години ќе мислеше дека имам 4 години? Ај еве погоди колку години имам...
С
Само Човек
барем сега го скри...
уф али јас видов порано...штета
Coldhorror
Coldhorror
Би одел до таму да си го откријам идентитетот за да дознаеш колку навистина години имам (ама ти верувај еве дека имам 19, веруваш во бог зашто да не веруваш во тоа што пишува на профил -_-). Ама не си вреден. Ќе се читаме во некоја наредна прилика....
Back
На врв Bottom