Кајгана форум

Рудници и
Рудници и
Абе Чолиќ или Аца Лукас напиша?!Мене второво ми се виде, ако е така се извинувам :))
Емкаа
Емкаа
Чола беше вториот, Аца беше третиот :D
Чисто спортски онака да се издувам малце, чаша некој да скршам :D
Рудници и
Рудници и
Немој, несреќа во љубовта било :)))
На врв Bottom