Кајгана форум

Biljbilj08
Biljbilj08
Не знам сега како да го распоредам тренингот, дали да намалам со пливањето да идам по 2 пати неделно и колку пати да одам во теретана неделно? и колку да одмарам? Ке можеш ли да ми кажеш
statusQuO
statusQuO
Не се одкажувај од пливањето и иди у теретата. После теретаната, вежбањето дома е бесмислено.
statusQuO
statusQuO
најдобро, 3-5 пати теретана неделно, 6 пати кардио неделно, еден цел ден одмор
На врв Bottom