Кајгана форум

stormspeaker
stormspeaker
добро е братко, ме збуни со ников, ги мењаш ко Интер тренерите :D

како е од таа страна? :)
M
Malcolm van den Сабаховић
Ако го знајш филингот на „невер бетр“ и „невер уорс“, во едно, тоа е тоа. Ама ај, да не галамам, ке речам „арно е“. Тка и старите рекле (племето нивно).

Праевме муабет за пиво со Peja 13..89 па си реков, да му пишам на пријателов :D
На врв Bottom