Кајгана форум

Марли
Марли
да да, ама све мислим дека Реал ќе ни се падне, имам такво чуство, што значи ќе мора да одложиме за 1/2 финале :)))
Tоni
Tоni
Јас мислам Баерн ќе ви се падне :)
УПМ најтешко е кога се чека ждребот!
Марли
Марли
хахаха да, преска ја испраќам женска ми и викам, утре звони ми у 11 ипол да ме разбудиш, и ми вика што ти да станеш толку рано, викам Ждребка за ЛШ :)))
Tоni
Tоni
Хахах па добро ти барем ќе гледаш, јас на факс сум у тоа време... :(
На врв Bottom