Кајгана форум

Esobar
Esobar
хахах....не бе..од каде сеа тоа? : )))
Saber Rider
Saber Rider
Те гледам во комбе на ЕВН кај Бит пазар, си гасел изгледа струја во Чаир :P
Esobar
Esobar
хахаха...со братучедми бев...му помагав при гасењето.. ))
Saber Rider
Saber Rider
Да не испивте некој камен? :D
На врв Bottom