Ех,да, од сега со секоја помината декада ќе станеш се помудар и помудар Кај мене не се издржуе више, а поминаа само 6 години од мојот 20ти роденден. Пази се!
Mislam deka ednas ko ke naprajs 18 godini, posle sekogas imas 18 godini. Iskreno, ko mi stezhna cifrava 2, vekje se osetiv deka ne sum neso posebno raspolozen rodendenski, za razlika od minatite godini
Inace glavniot lik od The Guard celo vreme se mislev od kaj mi e poznat, to da ti glumel vo In Bruges, skroz izumiv. Utre planirav da otvoram edna tema so ja praevme muabet togas, za netipicni romanticni filmovi i vo nejze da gi stavam na priemr 500 days of summer, Chasing Amy i slicno
Да,да, глумеше и во Хари потер(ликот со преврзаното око, ако ти текнува),добар глумец е.Инаку супер ти е идејава, комотно можеш да ја искористиш и листата на имдб.Пред недела дена гледав баш таков филм на Телма,Conversation with other women,феноменално сценарио и приказната баш ме погоди. Да го гледаш
невообичаени,несекојдневни или пак некласични романтични филмови,на овие три збора ми текна,а и добро ја објаснуваат темата. Ваљда нема да ја тупат со филмови од Фреди Принц Џуниор
Go staviv na spustanje filmot so mi go preporaca. od zamunda torrent ama zasega so 50 kb/s mi spustat ama ke pocekam ne se brzam... Go spustiv Broken Flowers (so Bil Marej) i Till Human voices wake up. Ovaj vtoriov osobeno interesen mi se vide... na imdb go najdov preska slucajno.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.