Кајгана форум

Нинович
Нинович
хахаха Очекуав твоја реакција жими се! :D
Не да имам за читање..Си ебав матер со еден немогуч предмет,ама изглеа ова овде као ладење ми иде! :D
Дим4е
Дим4е
Ќути и јас тука одмарам мозок што се вика формат му правам :D како иде иначе?
Нинович
Нинович
Па не е лошо...добро иде..Периодов малце позафатено,али ок е..Се наоѓа време за се ваљда. Кај тебе како е? И ти изглеа поретко на форумов,па се во последно време појача а? :D
Дим4е
Дим4е
Онака кај мене.... овој семестар ми е ептен тежок само еден положив најлесниот хаха ама ќе биде за во Јануари. Иначе барам работа за лето за њемачка :D И да ме немаше на форумов ама ептен стана беден па решив да се зафркавам малце :)
Нинович
Нинович
Aj ќе биде!
Њемачка а? хахах Јас би одел само Италија да ти кажам право..Чистач на Сан Сиро и ништо друго! хаха
И вистина стана глупости форумов.. Не дај Боже некој да се дрзне да пише на Фан клубов, да им го наруши мирот што го имаат со фантазии од менаџер.. Одма гризат.Фрчи пцуење,колнење,навреди.. :D
Дим4е
Дим4е
arsenal a?
Нинович
Нинович
Па одлично што.. :D
Дим4е
Дим4е
ne e bas odlicno be ... porano poveke sreka ne pratese...
Нинович
Нинович
Не заебавај...претерано ќе беше Апоел да ни падне, а мислам дека Арсенал е најдоброто после Апоел! :D Не сум сигурен дека боље Бенфика отколку Арсенал! :))
Дим4е
Дим4е
abe ok e ... mene mi odgovara ili ke bidam dupen ili ke dupam poso imam dosta drugari za arsenal a i samiot gi simpatisam ... megotua koga ke analiziras na nas najveke ne ni odgovaraat ekipi toplo ladno a vo momentov po takva ekipa od arsenal nema. ako se zdravi persi i volcot zaebano ke bide posebno volcot poso znaes po koja strana atakuva. Jas mislam deka ke gi pomineme pa ke vidime
Нинович
Нинович
Знам дека обраната нас не ни е баш најбоља(мислам дека баш тука и ни треба засилување),ама очекувам нападот да не извади. И нивната одбрана е доста за никаде, а нашата навала, реално.. :D
Ако не ги поминеме немаме што да бараме во ЛШ не само оваа туку и наредните 3 години.
Дим4е
Дим4е
alegri e trupec ... so drug trener ke se potsmevavme :D
Нинович
Нинович
Ќе видиш во мај кој е трупец! :D
Дим4е
Дим4е
ne go biva be fakt e
Нинович
Нинович
Ќе видиме..Ипак рано е да му се суди на Алегри. Според мене има појше добри работи досеа напраено отколку лоши или неправилни.. :D
Дим4е
Дим4е
ke vidime protiv arsenal.... imame strav od arsenal be haha ova pred 4 godini nekoj da mi go kazese ke mu se smeev :D aj pogodi koja e pricinata sto si napravivme fobija od osmina finale vo liga na sampioni :D
Back
На врв Bottom