Кајгана форум

Марли
Марли
зашто бе ??
G
_Ghost_
Онака бе, од Лубов.:D пациенту еден, ако ни се падните в раце сезонава, ќе видите убоо.:D
Марли
Марли
koj сте тоа вие ?? од Инзаги екипата ??
G
_Ghost_
За Баерн зборувам бе. За тоа што си напишал, пациенти.
Ебате, треба да ти надробам се'. :)
Марли
Марли
де бе да те ебам, знам за кого си и знам зашто, те тролам малце. Глеаш дека пишав од Инзаги екипата :))))
G
_Ghost_
Се збунив со нашиов Инзаги на форумов, пошто играме во иста екипа фудбал, си реков нешто околу тоа да не мислиш. nvm :D заклучок, ќе губите .
На врв Bottom