Кајгана форум

PokerFace
PokerFace
Ајде коа ќе ти се доаѓа најави се да ставам кафето и да удриме еден муабет. Да не досаѓам јас многу :*
• Tαммι •
Утре после школо ќе те барам :*
На врв Bottom