Кајгана форум

~Bunny
~Bunny
Не? Како...
F
FuckYouAll
Незнам, пишев име и презиме ама никој не излегвеше....:)
~Bunny
~Bunny
Хм чудно ... Што ти текна па на тебе да го деактивираш профилот? :)
F
FuckYouAll
Пред некое време ти пишував за тоа девојчето што го свиѓам и шо ја "молев" ама таа ме нејќеше, е сеа таа мене ме моли ама јас нејќам(т.е сакам, ама се прам дека нејќам :P)........е таа на ФБ ептен почна да замара со некој статуси, песни, ау ова она т.е ми глумеше лудило и ме изнервира нешо од сабајле така ми го заеба денот и да не ја бришам само неја го деактивирав профилот
F
FuckYouAll
....:D...и така подолго време го планирав то, ама немав мотив, сеа имам, па ако ме сакат колку што викат нека се помачит малце..... :D
~Bunny
~Bunny
Хехехе само немој ти да претераш во мачењето :))
Инаку секогаш е така тоа,се врти ситуацијата се менуваат страните:D
F
FuckYouAll
Не, немат да претерам, само сакам да осетит како ми беше мене...... :)))
~Bunny
~Bunny
Е тоа веќе некако може да се прифати :)))
F
FuckYouAll
Секако дека се прифаќат :D

А ти шо прајш олку касно на Кајгана, утре од сабајле не си на факс ? ^_^
На врв Bottom