Кајгана форум

GrouchoMarx
GrouchoMarx
Одамна прекинав да одам по собиранки, не сте више интересни. Се вака фраери како тебе, никој да биде маж и да признае пораз макар и виртуелно. Така да не спиј на тоа уво. Ако сакаш, може да се најдеме и приватно, не мора да е собиранка ;)
GrouchoMarx
GrouchoMarx
п.с. за закани се лежи и робија :)
Солунски Атентатор
Солунски Атентатор
абе ако си јак затвори ме .Не те задевав ,ти собра сила и ми се силиш иако знаеш дека сум малку изместен .Колку човек да не сака да ти ебе племе ти сам го тераш .
GrouchoMarx
GrouchoMarx
Изместен ли си? Па има установа и за такви. Можеш да се пријавиш, бесплатно е ;)
GrouchoMarx
GrouchoMarx
Што не ти е јасно во зборот улетав? Значи не седев со нив, само ги видови и поминав. Имаше пар фаци со кои сум близок и беа присутни и затоа се поздравив. Али ако, надевај се и курчи се тука. А таму ќе ми се претставиш со некое лажно корисничко име.
Солунски Атентатор
Солунски Атентатор
Улетав као нинџа од никаде и запознав неколку души. АлХохол имаше тро појќе па затоа и не се сеќавам баш на сите што ги запознав. Нареден пат сигурно ќе ги запамтам скоро сите хаха
наредниот пат ке те отрезнам така што веке никогаш нема да ти текне да се пианчиш .
Солунски Атентатор
Солунски Атентатор
солунски атента т.е шеикот сеедно .Ке видам дали има некој со кој се познаваш од форумот па да ми дадат инфрмации каде се движиш .
Ке те истепам така што забите на гугал ке ги бараш .
GrouchoMarx
GrouchoMarx
Во парк сум 99% од времето. На сепариња поточно. Повели, прашај Филип дали е негде низ парков и ќе ти кажат :)
Солунски Атентатор
Солунски Атентатор
не се грижи дете ке те најдам ,еден да има што те позанва од тука отиде ти .
На врв Bottom