Кајгана форум

F
FuckYouAll
Па ни се погоди времево вистина :D
Иначе, на факултет ти ќе почниш годинава, така ?
~Bunny
~Bunny
Даа...Уште 3 дена и почнуваме :) ^^
F
FuckYouAll
На шо факултет ? (:
~Bunny
~Bunny
Правен :) Инаку ти учиш или...? :D
F
FuckYouAll
И јас годинава на факс ќе почнам -_- а не ми се ојт.
~Bunny
~Bunny
Те сваќам,кому се оди? :/:))
На што факс ќе одиш?
F
FuckYouAll
На никој не му се ојт, требеше војска да одам....хахаха

Иначе на Туризам, така да за 3 години ќе сум келнер со диплома. -.-
~Bunny
~Bunny
Хахах не ти е лоша идеатa за војска да ти кажам :D :D
Абe подoбро кенлер одколку ништо ;) Ама ако веќe бидеш кенлер биди услужлив, немој намќорест да бидеш :P
F
FuckYouAll
Јас сеа за сеа сум така услужлив, добар, сакам да помагам, ама во рок од 2(два) месеца планирам да се менам, ќе почнам да одам втеретана, ќе почнам да пушам, пијам и да се тепам со секој шо ќе ме опулит накриво. :D (oзбилно)
Пошо вака добар далеку нестасвам.
~Bunny
~Bunny
Аaa you will become a serious guy :)) Туку светов има потреба и од безнадежни романтичари (како што ти стои во потписот :P )
F
FuckYouAll
bad boy појќе ми се свиѓат, не дека сеа сум нешо добар ама ај.....
Можеби имат потреба од безнадежни романтичари ама мене не ми се сејт сам.....Охриѓанкиве не се палат на романтика....:P
~Bunny
~Bunny
F
FuckYouAll
Глумат, и то лудило, некако многу ми се кренати. :)
Баш пред некој ден и кажав на една дека ја свиѓам и ми се вивна во облаци, неможам да ја спуштам, ама престанав да ја "масирам" и чекам сама да слезит и та да почнит да ме "масират".:D

Иначе Like за Боб, и то голем. (:
~Bunny
~Bunny
Хахаха ќе слезе и тоа за кратко време ;) Не ги знам охриѓанките не сум имала со некоја контакт,но сепак мислам дека секоја па дури и тие што велат дека се мраз ладни,им значат (барем малку) романтичните гестови :D
F
FuckYouAll
Абе како секоја девојка и тие сакаат романтики, ама ко шо ти кажав кренати се многу, посебно оние од Варош(ако не знајш кај е то ќе ти објаснам). И ако се затрескаш во некоја убава а да немаш мотор(ако сакат и Томос нека е) или кола ќе требит мноогу да се испотиш за да ја фатиш.
F
FuckYouAll
Ево пример за ова шо ја свиѓам ако напрам нешо шо имам на ум(романтично е) 10000% ќе и се допаднит многу, ама немат да признајт, пошо е крената, кај се затрескав у п.м...-_-

А романтичари во Тетоо имат .?
~Bunny
~Bunny
Е тоа со моторите и колите не ми се допѓа ама ич морам да напоменам! Таква која прво ќе гледа дали имаш мотор или кола па после тоа тебе,воопшто не ти треба ;) Инаку тоа што го имаш на ум направи го. Можеби ќе се исплати ^^Во Тетово има не можам да речам не... но ете да речеме дека се поретки таквите :)
F
FuckYouAll
То шо го имам намислено не го прам се дур не се спуштит на земја....:P

Иначе ти си начекала некој романтичар ?
~Bunny
~Bunny
Хехех добро тогаш чекај нека се спушти па направи го тоа :) Јас искрено не сум начекала :)) Сеуште не ми се посреќило со некој таков :)
F
FuckYouAll
Ај да го начекаш и корпа да му дајш, за инет....абе да си пукнит од мака...хехехе :P
Back
На врв Bottom