Кајгана форум

џимеј
џимеј
Citam, Season of the Witch ispadna horor. Jas mnogu horori ne gledam ama Drag me to hell go gledav... zamisli kako mi bese ednas se odluciv za horor i se zaebav. Ama klasicnive gi imam izgledano :)
Inace eeve go golot na Kleckaroski. Vo stil na Beckam.

http://www.youtube.com/watch?v=kPhrt3dpt2I&feature=youtu.be
I
Ilumious
Аиии драг ми ту хел така се изнервирав што одма делит му стиснав а чувам филмови во ПЦ и сабајлето кога станав така се смеев како комедија да сум гледала којзнае каква и тоа.
Лајк за голов, со стил :D
џимеј
џимеј
И то гол во 90ta е овај а другиот 2 минути после. Еуфорија упм. Иначе гледај го Eraserhead, од Дејвид Линч, страв и трепет филм, несфатен по 30 години сеуште. И пиши да ми кажиш впечатоци.
I
Ilumious
Е важи, уште сега го симињам филмот. Не ми е важна мене годината, ко некои ќе ми пишат кажи ми хорор ама понов да е .... :(
џимеј
џимеј
Прв филм му е на Линч, не трајт многу, сат и нешо ама е многу тежок. Ќе ја видиш тежината, иако не е класифициран ко хорор...
I
Ilumious
Црно бел е или грешка е торентов? Не дека ми пречи само да не е грешка.
Пред некој ден го гледав пак и пак и пак Џејкоб`с ледер, пишав на ФБ, колку пати и да го гледам пак има напнатост. Денес тоа тешко, и од првиот пат можеш да ја погодиш Синди Прескот на која сцена ќе врисне :D
Back
На врв Bottom