Но, многу често ме нервираат фановите на манчестер Јунајтед. Ако забележа, се додека Ерик д Кинг не изеде кило трици, јас не ги закачав (до)толку навијачите на Манчестер, nor самиот тим.
Иако сеуште мислам (и пред тоа така беше) дека од 100 навивачи на ѓаволите, 93 се .... во најмала рака глупи. Тоа не значи дека и кај другите не е така, ама разликата е следна:
Секој има слобода да јаде „трици“ за кого сака, и секој трпи закачки, освен “навивачите“ на Манчестер, кои реплицираат со “комплекс“.
Нели?
Е така. Ако треба нешто, тука сум. Ако забележуваш, кога уредно ќе прашаш, уредно одговарам.
Останатото, е дел од.... спортот. И од глупоста на „тие 93“.
Тоа со комплексот јас не го користам, пошто и не го сфаќам баш.. Но, моментално навивач на Барса да има комплекс од Манчестер е немогуче (анфорчунатли).. И знам дека понекогаш знаат нашиве безвеза да "се дигат" и да ја удрат на карање.. За тоа дека од 100, 93 се глупи, неможам да кажам, пошто сепак тие се "мои луѓе".. Но дека знаат без веза да ја удрат на кавга и да почнат со комплекси и сл, that's true..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.