Кајгана форум

|И.И|
|И.И|
Брат ова ке ми биде 3та година по ред у сончев, местото е премија. Мада вие сте у несебар и ке мора со такси да идете секоја вечер ама близу е. За журкање нема утка. Идете по бич баровите па после во дискотеките. А преку ден можете на Какао Бич. Али ти викам иди стрикно у Сончев дека у несебар има само македонци и срби. Нокен живот нема утка :D
beneamata
beneamata
Па, пола евро било до Сончев брег, сигурно не ни е проблем секој ден таму да идеме, зашто од сите што ги прашав, така правеле.
Идеме во несебар поради поевтино да поминеме...
|И.И|
|И.И|
Да бе јасно тоа, туку нема промашај Сончев. Колку луге ке идете?
beneamata
beneamata
Па засега 3ца сме сигурни, јас секако не сакам повеќе од 5 луѓе да идеме, премногу е...
Ти кога ќе идеш?
|И.И|
|И.И|
Ја идам на 5-6 јули и ке бидам таму цело лето. Таманка сте 3-4ца и мој предлог е да си земете повеке пиење од тука да заштедите на некој денар. Не дека е скапо пиењето таму ама поисплатлива варијанта е. И дека си у Несебар не иди у лазур многу е тиња.. поточно пендрек парти :D ,
beneamata
beneamata
Па ми рекоа дека не било многу поскапо, али и така преку граница максимум 1лит алкохол смее, или еден литар од еден вид алкохол? :D
А тоа Лазур е дискотека или? Планираме да идеме на сончев брег за навечер, дај препорачувај места додека си во СК :)
|И.И|
|И.И|
Па ти реков, прво по бич баровите па после по дискотеките. Од дискачите Orange , Viking, и сите на плоштадот. А Баровите кај и да влезеш нема да се заебеш :D
beneamata
beneamata
Ахам, дека никад не сум бил натака, па да знам кај да идам, да не лутам во некои непознати места :)
Фала многу, па ваљда ќе се видиме, јас од 15ти скоро дефинитивно идеме...
beneamata
beneamata
Што направи бе со Сончев брег толку?
Работиш нешто?
|И.И|
|И.И|
Чичко ми има хотел у сончев и им средуем сметководство што трае по саат време па после уживам :D
beneamata
beneamata
Ааа затоа ти 40 дена во Сончев, ние останатите крпиме по 10 дена :)
Иначе во право беше за Лазур, а и Гранд беше тиња. Одлично си поминав во Den Glade а по бич баровите најбољи беше во Mexo...
|И.И|
|И.И|
Ти кажав ја кај треба да идеш Хехе, и АјсБерг е многу јако :D
На врв Bottom