Ann'
Поени од реакции
9

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ..ти мури си единственааааааааааааааааа...а мор шо се занесуаш...ти дојм таму на шамари(ваке една стружанка и викаше ан другата)..се кинев од смеење
    .. нензам нишо шо да кажам..опсим дека ќе умрем..ауу довај чекам да те виим..а и ***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..со мара кај тебе се цртамо у ...немој случајно да те чекамо..хаха...инаку ми се треса рукеве од возбуда..ти се веруа!!
    ..има време дур стигнем со цела кајгана..охоо уште колку бол..тага..мака...пот треба јас да претрпам..а тешко и на тастатурава..хих
    ..инаку те мрзим на јвише нас вет..и не ме нервирај више...
    ..абе вчера бев мн успана одвај ги гледав буквеве на тастатурава..ама јако филмче гледав..инаку сеа сум супер...
    ...се гледамо покасно..=)
    Деј бе млада шо има везе Ќе речеш да не умрем девица.хаха.А бе ... искрено кажано смрт беше не за друго 6 саати на ноге седење и плус .. хаосот пред ада почне и од ко почна тоа са мукете а све другото беше извонредно.Прекрасно беше неам коментари.И пак ќе идем наредна година без мислење :D
    Ma nemoj pa prifati me ебаго хаха сеа те адд.:D:Dшо работеш ти како си ми ? беше вчера на концертов за тоше ? позз буб
    ..а шо се подразбира под фин и леп дечко?? трипам се
    ..е де..не ме сфати..знаеш убоо..за муабетов..ќе го окркам..сфаќаш? мораш да сфатиш
    ..абе не до толку...колку само да покажем на другине....
    ..инаку анн..досадно ми е..хих ..ај мис хим..фактички дур не го окркам нема памет да ми дојде..хих...
    ..кој е најтмер? у пријатели шо ти е?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom