Префриганиот!
Поени од реакции
73

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ајде, ајде, прво факс па тогаш фејсбук. Ама и досаден е више :) Додуше ја дека не се пуштам на чет, па само манијачам Хаха.
    А Саундгарден? Клик.
    Двете плус Be yourself, Show me how to live, како и Revelations. Ма сите бе! Го обожавам Крис:wub: Еј еве ти од него омилената песна-клик.
    Го избриша а? :) Bold move :D
    Јас иначе арна, малце релаксација пред пц. Кај тебе како иде? :pos:Претпоставувам ептен ти фали фб
    Да? не памтам дека си ја објавил. Крис Корнел <3.14
    jako e interesno e, zavisi sto igri sakas. Za lagirajne ne lagira, ima do dusa nekoj igri sto lagiraat no pretezno e se super.
    Па че пробам да чекам :) Некако не ми се спие, па бар да убијам саат време така. Ти некако ич не пишуваш на темата? :ѕ
    Леле ама те научиле добро кумановskiи да збориш :) С‘с =)
    Да не планираш да не дружиш за ВД? Пази кој филм ке е ако се договориме, а не најдеме добро за гледање :pos:
    Брале, ај те молам избриши барем една порака од твоето сандаче. Преполно е и не можам да ти пратам порака. Позз.
    Зато и нескам ваквите сонови да ги толкувам затоа што не се баш пријатни да се порчита толкувањето и затоа ти пишав дај боже да не е ништо точно од ова што ти го реков да е само сон затоа што тој ден си мислел на нив:smir:
    Како што ти кажав, лошо е тоа се предзнаци што и во самиот ист сон и тетка ти се појавила без разлика дал на свадбата или потоа, сето тоа е предзнак некој нешто има што нечини, а тоа што си бил среќен верувај и тоа не е убаво, не верувам дека на јаве ќе си среќен, а затоа што го гледаш на свадбата со друга тоа може некој од девојките нешто мота прави нешто лошо во врска со братучед ти, види распрашај се сепак е ова толкување далеку од тоа да сум видовита, се обидов колку можам да те насочам..
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom