Hellz Guardian 7 октомври 2008 Па ок ако ти си го праела кажи ке го тргнам ја мислев и ти си го земала од некој...извини.
Mike Tyson 6 октомври 2008 Знаеш дека пеачов на клипот ни беше порано комшија?Ако незнаеш прашај дома твоите ке ти подобјаснат
malecokbev 6 октомври 2008 Како у школо ... знам отприлика како е но да те прашам... фали се ако има за што или жали се...
-Mr.Positive- 6 октомври 2008 не спавај мала моја док музика свира један луди ритам нико не да мира мама легла и одамна спава нико нече знати да си била снама
не спавај мала моја док музика свира један луди ритам нико не да мира мама легла и одамна спава нико нече знати да си била снама
Magde. 4 октомври 2008 прво на роналдињо па на милан секако. не си ме приметила во милан фан клуб,не сум активна ама таму сум битно
прво на роналдињо па на милан секако. не си ме приметила во милан фан клуб,не сум активна ама таму сум битно
Маца_мк 3 октомври 2008 јао клипов, еј хахахахаха:pos2: :pos2: какво лудо играње хахаха:pos2: и каков текст
Феномен 30 септември 2008 Па некој откачен лик од цртан филм пример којотот,бул догот од том и џери,скуби ду.... Фала однапред
-Mr.Positive- 30 септември 2008 ццц сите женски на форум за милан се мислам се знае кој е најзгоден на терен а не некои таму тапа тимови .....
ццц сите женски на форум за милан се мислам се знае кој е најзгоден на терен а не некои таму тапа тимови .....