Си се мрднал а? Прашањето ...:pos2::pos2::pos2:
Иначе да, секако дека сум ти ... всушност мразам тоа да го кажувам, затоа што поубаво е само кога едноставно се знае.
Леле, зајдов. Ај чао!:pos2::back:
Го имам спомнато на многу места Марчело ама не го рачунам него за рапер
Једен живот е прекрасна песна , јас знам од порано, ама Марчело односно Марко Селиќ е и писател одличен. И самиот себе не се генерализира како рапер туку како Fusion/Lyrical стил ! Уникатен е
Вечно ненаспан, моментален низок порив на креативност и блага доза на смрзнатост и зачуденост од Скопскиот општ феномен на тапнарија што масовно се шири.
R
Razorblade Kiss
ЦЦ враќа на поздравот.
Прекини да ми го шмекаш потписот.
Фала лепа.
А за понатаму за приказната со цревото,жалам што не дозна оти се разбравме со госпожата по пп,она не љуби пораки на профил
Немам интернет дома Ама имам другарка шо има интернет дома, и то. Одвреме навреме консумирам кајгана, ама не во неодамнешните дози. Ќе ви идев за малку во Скопје да протестирам за манакито шо ни го зедовте ама нема смисла протестот се дури ги дават филмовите и во Битола
Де бе! Како незнаеш како смрди пијана фока?? Онака, како фока да се начукала, онака меѓу мокри колачиња со чоколадо и лаванда со свежо искосена трева...
Е ако е за последното, вчера ми го пратија на мејл, ама ме мрзеше да го средувам , па само послчедната реченица ја напишав, ако сакаш можам да ти го пратам па читај го, или чекај да го средам ...
Мало, ке кршам стереотип ако на профил ти честитам роденден и со релативно мало закаснување? Добро, то испадна во форма на прашање. Во секој случај се најубаво и исполнување на сите желби.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.