Вондерфул
Поени од реакции
157

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНО
    Изгледа не се знајме. Иначе за сликата ми заличи на некој и зато да си прашам јас. Поздрав :)
    Ајде се <Читаме,гледаме,слушаме, и сл. нешто внеси тука> во некоја наредна прилика.

и ако не ти е мака за тоа и запиши ако сакаш :). Aјде слатки ми ти сни.
    Телепатијата не ја имам совладано,сеуште...за жал.Кога ќе ја совладам сигурно ќе дознаеш :)
    него најс фром ју телинг ми тхат,и пошо рече дека не служам за ништо ,if i have the chance to meet you some day i will buy u a drink за возврат :)
    Еј ,ако веќе ги гледаш глобусиве дај извести кој што доби досеа ,пошто никако ненајдов стрим со лош квалитет за да оди саглам... ај плис :pipi:
    хмм ,попаметна работа ова време освен спиење нема :). Али кога веќе спиев поручекта,а нешто не ми се излегуваше(се проведов малце одповеќе саботата),пред компјутер е најдобра инвестиција за слободното време.
    Ги гледам ,али знајш интернетот срање...и исто како да не ги гледам :).

Иначе среќно со испитите деновиве :)
    lost in translation...
    aint we?

:pos:
    Maње битно ,одличен беше филмот ,уште оскар да добие франко за глумата.(али прво глобусче)
    него,што правиш ова време пред пц? Немаш обавези или ?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom