Comic 7 септември 2010 ева, а пердувите на глава за шема ли ти се? одкаде ви се тие идеи... за шема? имам потреба од 2 а тој на палецот што ми е ми стои од мал и има значење за мене, од кои само тројца знаат какво. =)
ева, а пердувите на глава за шема ли ти се? одкаде ви се тие идеи... за шема? имам потреба од 2 а тој на палецот што ми е ми стои од мал и има значење за мене, од кои само тројца знаат какво. =)
Comic 7 септември 2010 На средниот прст е гадно... носам само на палецот, показалецот и малиот прст... два на едната и само 1 на другата. Silver Power
На средниот прст е гадно... носам само на палецот, показалецот и малиот прст... два на едната и само 1 на другата. Silver Power
Comic 7 септември 2010 штоооооооооооооооооооооо? носиш? Хитлер носел ли коски од евреи на неговиот врат како огрлица? ааааааа:nesvest:
штоооооооооооооооооооооо? носиш? Хитлер носел ли коски од евреи на неговиот врат како огрлица? ааааааа:nesvest:
Comic 7 септември 2010 Абе не кај мене ааа... Ring Racist =) само гледај да ставеш прстен у твојо живот, совеста ке те гризе ...
Абе не кај мене ааа... Ring Racist =) само гледај да ставеш прстен у твојо живот, совеста ке те гризе ...
Ф ФорцаМилан 27 август 2010 Неможам да ти пратам пп,треба место да ослоодиш,така да прати ми го ти твоето
Ф ФорцаМилан 27 август 2010 Deal done Да го продолжиме муабетот на мсн? тапа ми е кајганава за четување
Ф ФорцаМилан 27 август 2010 Хаха ај коа ке переш ке наминеш,што се секираш? Иначе не се претставив,Филип (Фичо,Фико) мило ми е