PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• P
    Светот останува на младите,нали? :)
    Ќе го доведеме у ред.
    Идам да спијам и ја.Иначе од Ку сум,а кога сум во Ск сум во Маџари.
    Бтњ сакав да те прашам шо конкретно слушаш,кај излагаш и сличности.
    Лична карта дај.:)
    Добра ноќ,ама пред тоа You tube и Женски оркестар за поубав сон.
    Бацушак :*
    P
    :vozbud: Иииии,за недела си се селам у Ск и кај и да е ќе си седнеме на кафе,со душа чекам.Абе и тефтер ќе си зеам,да запишам која жена вистинска е. :smir:

Ја едно време бев исплашена од себе,уште не знаев да одам убаво а се криев позади кревет и си барав еротики на тв,и секојдневно размислував за такви ствари...дури шо све сум праела глупости...:kesa:И коа почнав да учам психо и као идевме од тема у тема почнав да се подзамислувам шо дете ќе бев,у стање сум цела енергија на тоа да ја трошам.Пишував,сеа поретко и еротики и бла бла... Ама многу го мразам Фројд.
    Така да дааааааааааааааааааааааааааа,природата е спас за светот. Да се ебеме за секс да се изебеме.
    Ја сакам баба ти.:pipi:
    :back:
    P
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Сонцуле бе,ја обожавам баба ти еј.... :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Златна е :back: :back: :back: :back: :back: :back: :back: :back: :back: Хахахахаххахаха бееееее,лееееееееееееееее ме изнасмеа.
    А кумановка да не е?:pipi:

Се дешава и љубов и све,прифаќам и солзи пошо знам дека се за убаво и отворена сум за емоции од било каков тип.:pipi:
    Во моја корист секако. :pipi: Нормално е дека ќе биде малце бљак,пред све ради мои грешки сум down...али кај и да е ќе си идат бе,ми се смее ми се вреска ми се дере ми се игра ми се пеее и ја сакам баба ти бреее.И тебе те сакам пошто си грижливо и осетливо створење и студираш француски а мене Франција ми е земја на мојата иднина.:back:
    И да ја сум феминист до коска кој се одмаздува на мажи кои и направиле било какво зло.:pipi:Се одмаздува со отсуство,а потоа со ѓаволско присуство.
    И за крај да не се изостави фактот дека сите се исти.Да молим,сите се исти. :pipi:
    :back:
    P
    Каков стап мури?:icon_lol:

Немој еј,ја тебе те сакам ама нејќам да знаат дека сум лез па те стаам у машки род.Ебагооо. :):)
    Шала на страна,дека ептен го сакам/в и ќе треба активност,али али,добија штикла по другар му најдобар и то ќе боли.Многу.:pipi:
    Фала за грижата.:back:
    ¯
    А што демек, треба да ми згрешиш за да те каснам?
    ¯
    океј, друг пат кога ке те видам ке те каснам
    жими детство!!!!
    ¯
    Сакам да те силувам!!!!

П.С. заедно со брат ми.

п.т.т (ЛОЛ) и со Али Ахмети!

Мори, пирсче сакам пшиКоаналижа!!
    U
    Многупочитувана, вака сега :)
    Не доаѓа во предвид, повторно да се изложувам себеси во такви архаично,дебилно, инфериорни ситуации, и да се навраќам на трауматичното хард кор биртијашко минато низ кое сум поминал како мал.
    А, ако ти претендираш да ми дијагностицираат ментално пореметување од највисок степен после поминот таму, редно е да ја укинеш тенденцијата :))))
    Постојат милион места на кои би си поминале многу подобро, така да, мислам дека можеме да ги изоставиме кафаните и биртиите од нашиот посетувачки репертоар кај вас :)

pozz43, kiss43
    P
    Ееее па и ти,се приметува позитивна енергија на километри.Ај уш малце ќе се упознаете/ме.:)
    P
    А мор слаткишу еден,до сеа те зборевме со другарка ми,те испофаливме.Ептен е одушевена од тебе,вика дека иако не те знае си и најпријатно створење на Пит.Мислим да.Вика кога ја нема некат сите прашуваат:"Абе кај е Ива?" :):)Душле сончево...:back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom