Ne be ozbilno ne si me videla izlea sum ja shmekal kelnerkata od sosedniot restoran avanti pa zatoa...
eve denes sum vtora smena...
eve denes sum vtora smena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иииии,за недела си се селам у Ск и кај и да е ќе си седнеме на кафе,со душа чекам.Абе и тефтер ќе си зеам,да запишам која жена вистинска е. :smir:
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Нормално е дека ќе биде малце бљак,пред све ради мои грешки сум down...али кај и да е ќе си идат бе,ми се смее ми се вреска ми се дере ми се игра ми се пеее и ја сакам баба ти бреее.И тебе те сакам пошто си грижливо и осетливо створење и студираш француски а мене Франција ми е земја на мојата иднина.:back:
Се одмаздува со отсуство,а потоа со ѓаволско присуство.

)))