N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Telepatija ke da e grobaru moj...:)...Nemam odgovor na prasanjeto tvoe zosto za devojkite...Vidi nick i vidi fotos sve e jasno...
    rabotam u continent kaficot u trgovski i dojdi so drugarki...Baraj me pod ime Tomas
    А мислев дека нејќиш дожд, барем не колку мене. Иначе можам да нагаѓам што е виножитото. Сепак ќе ти дојдам на мсн да ми кажиш. Не ти кревам слушалка дека е галама тука, а ладно ми е да одам надвор!:pos2::back:
    Е да. Да дојдев јас, покрај тоа, немаше ни да те забележат. Видиш, може и подобро што не дојдов.
    Или па подобро што не дојдов дека со тек на време си пославен од мене, па мене немаше да ме забележат?
    Или па ќе бевме со дигнати фаци и ќе се плашеа поради двајцата да ни се приближат?
    Тешка филозофија е тоа ... подобро да не почнуваме да ја бистриме ... :pos2::pos2::pos2:
    Видов јас таму колку си возбуден и среќен, само нејќев да верувам дека го можеш тоа без мене. Сакав да чујам нешто дека сепак не било тоа тоа. Мамата.
    Ме депримира, мрш.
    ПеДер, кај си бе?
    Ти фалев на собиранката?
    Бркна нешто?
    Се испијанчи без мене?
    Ако е сето тоа да, срам да ти е!!!
    :pos2::back:
    M
    Леле, се смешкам у 3 по полноќ...
    Штом мислиш дека кај месечината е најсигурен, тогаш нека го чува таа.
    Добра ноќ и на тебе.
    значи пријателе ти не ми аресуваш потписо...богаташко дете бреее..паметно
    тоа се однесува за општеството у кое живееме пријателе.у нашата државичка од крокодили на нас ситните риби ништо не ни останува...многу крокодили,а барата е мала
    пв ми се иницијалите ама пошто секаде (за регистрација,e-mail и сл.) тражат минимум 4 карактери си напишав пппв:)
    Импресии од Умберто Еко ? =)
    Она што е Толстој за Наполеоновата ера, тоа е Умберто Еко за средновековието.
    Неприкосновен автор, неповторливо дело...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom