Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Прибидејќи си с`с љепотицата в`в љубанишча сеа нема да ти пишам нишо...

Заеби чекање, само да ти кажам дека утре одам в туѓина, и дека ќе ми недостигаат неколку прекрасни личности и дека едната од нив си ти, и дека... ohh fuck мрзам да пишувам девиантни пораки само тоа дека ти ветувам ќе се видиме брзо откако се вратам (нормално ако и ти си у состојба). Помини си го убаво летото, со друштво, етанол, тутун, песок под стапалата (го имаш и кај нас крај вардар за џабе) и во лудо одлепено, пиајно окружение.
    Гушка.
    И ноќевалиштето што прв пат го видовме во животот денес, знаеме како да го напраиме, премногу сум возбудена! Ќе не молат да им местиме ноќевалишта хихи, ајде не седи више на кафе иди пакувај се купив тоалетна хартија и тоа другото и сеа сме цакум пакум и ајде да одиме више :D
    ПА- КУ- ВАЈ- СЕ ОДМА-------> http://www.alarm.com.mk/Home.html !!! Јас & Ти под ѕвездено небо, ќе лежиме и ќе ги пушиме твоите цигари (а јас ќе ти се извинувам колку што е голем кампот, и ќе ти ветувам дека ќе ти купам 94850934509 кутии), и ваљда ќе бидеме пијани, и незнам можда издрогирани (можда), и сварно сакам да се дрогираме, ај размисли плс, и на крај ќе сконтаме дека ни` го украле шаторот, а со тоа и пешкирите за бањање, и ќе се цериме, и ќе јадеме калорична храна, и ќе се жалиме колку сме дебели и ќе го молиме Господ да не ни се фати, и ќе бидеме мрсни, и ќе уживаме, и ќе се забавуваме, и ушите ќе не болат за кој што кажал за нас, и ќе влезам во вода само за тебе зашто сум гооооооолем езеромразител, и нема да изгориме на сонцето, ќе рипаме на транс додека не се онесвестиме, и ќе се соблекуваш на Фолтин а јас ќе те сликам, и после ќе се срамиш ах... и ќе се вратиме во скопје. Убаво нели пипи. Те љубам сварно!
    Девојко се врати ли од Елада?Ај ако си вратена обавезно една гледанка да напраиме и да се видиме ко луѓе.Те сакааааммм i have news...big onе..и тоа :pipi::back:
    Пропушти журка -.-

но работите може да се надополнат ^_^

p.s. Кафе може? (нормално коа ќе си у состојба:))
    Хахаха кај си ме видела ма?На мојот бдеј дента кога бевте кај мене?Значи вечерта?
    Те сакааам и ја највише и ќе се видиме у најскоро време Мулето да се врне од Оридот и обавезателно се гледамеее.Те сакам и ја највишеее и едвај чекам да те видааммм!!!!
    T
    :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:http://forum.kajgana.com/showthread.php?19016-Хомосексуалност&p=3574905&viewfull=1#post3574905
    Ај утре ќе ти реплицирам, да смислам што да ти кажам :) хахахаха
    Ме закопа еј! xDD
    Сега би ти кажала нешто на Библиска основа, ама се кладам дека не си некој којзнае каков верник, затоа, да истражам, па ќе ти реплицирам:smir:
    Ај добра ноќ :)
    Еј забораив да те прашам, како поминавте? Проба лаџма(whateveritis)џунот? Ако не, следен пат ве носам јас.
    Венко 2 предмети ќе ми предава наредната година.

Не може да сум посреќна за факултетов.:vozbud: Мора да дојдеш барем на едно предавање. :) :) :)
    Merci beaucoup mon amiee:) Take your time, коа ќе моеш. Патем скрши нога на колоквиумска:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom