Iceboy
Поени од реакции
17.974

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хехе сабајлево лошо сум избројала уште 3 се :) иначе True Blood ја има на HBO ама мислам дека не е прва сезона така да и ја највероватно неа ќе ја почнам ама од почеток. Иначе вчера изгледав една епизода од Flashforward и не изгледа лошо...ај ке дојде 10ти, ја завршувам сега у петок :) трета си?
    Ako знам кој ти е тој фројд.... :pos:
    Иначе не се пуштам многу на мсн бе,ми кочи PC-то (од на Хитлер времето дека е)
    Али ај,ќе се најдеме некој ден,па ако треба и еден групен кајгана муабет да напраиме ебаго,да прославиме нов изглед :icon_lol:
    Ај ојдов да спијам ја
    Mwaaa xDD
    Еве сум бе да ти ибам фацата никаква,оовај де велешка :icon_lol::pos:
    Ти кај си ебате,те нема те нема па ќе се изгубиш xDD
    Уште 4 ДОЛГИ дена..... :( а после цело лето што ќе се прави? Иначе прочитав дека втора сезона почнува на почеток на септември, а снимањето започнува во јули :)
    И јас то велам,не им требаше Фајнл Брејк...али како и да е,серијата е супер :)

Шехерзад уште 7-8 епизоди и толку ке заврши мислам...спремај си паломи....хахахаха :) ПОЗЗ :)
    УФ,и тоа како сум зависенн:)Најдобра серија дефинитивно...жално заврши али тоа е...:toe:

Иначе,кој се другите 2 ? Шехерзад и Ѓумуш ? :pos::pos::pos:
    хехе значи во слична каша сме :) иначе не знам дали постои можност да ја направат подолга серијата ...некако 40 мин ми се кратко време. Ја да одлучувам би ишла на 1час :))) во исчекување на петок..........
    фала, значи кога ќе дојдам од полагање ке имам „пуне руке посла“ хехе
    Абе и мене Дејмон ми е најсмешен лик, ама ме нервира неговата опсесија кон Кетрин (иако сега почна кон Елена нешто да чувствува). А иначе што мислиш дека ќе бидне во финалето? Кажи ми во петок околу колку може да се симне серијата, затоа што ја никогаш на време не сум ја гледала. Целата сезона ја изгледав за помалку од 10 дена :)
    T
    Хахахахахах кај можам јас без тебе :P :pipi:
    Јас па баш за Велбек имам пониско мислење од Македа, Македа ни ја донесе титулата лани :D Побрз е и попродорен, иако е il italiano :D
    Аман нека си иде, не мора никој да доаѓа, џабе им фаќа место на Македа и Велбек :D
    ее го прославив ја влезот :)
    лик....хмм....премногу очигледно е да кажам Стефан, ама ипак ке се одлучам за него. Не дека Елена и Дејмон се лоши, сепак Стефан некако ми се издвојува :) тебе?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom