Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Те саакааааммммммм!!!!!А мури ова новово Кајганче ме збунуе ептен.Утре полагам и во среда пуштај сречааа.
    Помини си најубавооо на екскурзијааа.Те сакаааммммммм
    Те саакааааммммммм!!!!!А мури ова новово Кајганче ме збунуе ептен.Утре полагам и во среда пуштај сречааа.
    Помини си најубавооо на екскурзијааа.Те сакаааммммммм
    Can`t wait :буљавосмајли: What did you bring me Meeh meeh, what did you bring me??? (фаца као оноа ретардираното мачорче на Warner brothers)
    I`d love to, but the weather fucked us up. НА крај краева не мора да е парк, stay tooned for any update.
    сфе :)
    има лавови, волци, некој вид коала, има коњи, срни, офци, мисирки, зајчиња........ не знам друо не ми текнува :)убаво е сеа, да одиш. не се веќе жални животните ко шо беа порано и плус коа им даваш храна од рака ти јадат.
    ја највеќе на мечињата се радував :)
    Не можам да ти дадам зеленко..и знам дека за секоја твој аколумна кажувам дека е ВРХ ама оваа стварно последнава ти е еден велики бау и лиз на нозе и дупе и се.Опасно добра ти е сериозно.Премно сум горда на тебе!

Те сакам превише и едвај чекам да те видам.
    Полагам у уторак и сТреда.Упм ми се се излева мозок од уши.Те сакам!
    Знаеш дека за се те подржувам а за ова највише ќе те подржам.Продужи даље и не се откажувај.Најтешко е првите неколку дена и коа ќе гледаш други дека пушат, ама знам дека ќе издржиш.Те сакам пуноо и ќе се чуеме дур да отидеш на екскурзија ја полагам па утре, вторник и среда и таман коа ќе се вратиш ќе може да се видимеееееее(ако немаш за учење ти).
    Те сакааам и ми фалишш најептееннн!!!!!
    Веруј, не вреди замарање со човечиња диригирани од други човеци па згора на тоа и да ги побиеш со факти, кога паметот им е сосема испилен од пропагандата која во денешно време е единственото оружје кое е доволно силно да уништи народ кој се стреми за подобро утре. Не ги кривам, не ги жалам, ги презирам.

Патем честито сефте:D

ППС ако немаш нешо обврски и ако не киши во сабота, ќе се збереме неколцина. Ѕирни тема за договарање.
    М
    Леле немој те молам, можеш што сакаш да превземеш не ме интересира јас моето мислење не го менувам странски платеници сте и ништо друго.. а уствари и вие самите не се свесни и тешко дека ќе се освестите.
    М
    :pos:

Кој кажува за интересирање на градот, па вас комуњарчињата само ништо не ве интересира освен кога ќе земете плата за вршење пропаганда.
    Од ''писмени'' како тебе и нејкам ни да читам... Пријави се слободно у шпиц и таквите слични, они со мерак ќе те читаат
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom