Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ај да не ја труеме темата само сакаше да кажам дека на сите теми мин.по 3-4 мислења има такви ...точно дека у правилнико го пишува тоа како недозволено ама јбг.
    Фала на информација!Сеа ке го терам тато само шпиц да ми купува :)
    Иначе пишуваш во весници?мислам има на крајо на колумните иницијали кој го пишал(или грешка сум...).Кои се твоите?Да знам да обрнувам внимание на них :P
    мојт со задовоство... и мекики и пиво. И ти со џената ти ако мојт и она.
    Сликарица она на бато... Ја целуфкам у чело за посреќен успех. ПАтем мекици мора да се праат, па 4 годинки напуни нивниот вонбрачен син (последниот албум, чинам)

Edit: не ми е жена!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Шваљерка! Шваљерка! Шваљерка!

патем... сакаш пифце утре ако некишит/немашнекаквиобврски? Може и џената ти да ја збереме
    cekaj be ja fati epizodata koa eden sredovecen tip vlaga so vesnikot u jenjef da vidi dali ima nesto novo vo politikata na lokalni ramki (dali mu crknala kozata na komsijaza - slob.prev.) Ke mu trebaat minimum cetvrt cas da se oprai za totallitarniot shok koj ke trae do daljnjega. hahaah
    Тапа си... Немаш видео од шваљерками... Ама пак честит Велигден и ногу здравје, среќа, публицирани трудови,посетени концерти, и... и.. и... и ... и... Ејми да вика на мекици у блиска иднина
    И на тебе исто!Па зашо да не пофалам нешто стварно добро?И мене не ми се по кееф...
    Само да те питам колумните шо ги ставаш у потпис твои се или...?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom