Ann'
Поени од реакции
9

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ..осечам супер ќе пројдемо вечер..инаку мори шо тресеш зелени..да не се запиша медицина..на мене ќе ме најдеше..(на ќе се запознаевмо)...мисли малууууууууууууууу ...а шмизлааааааа еднаааа
    Па како фан на метал музиката со скоро сите нејзини подправци (освен nu-metal и industrial) се зачленив во таа социјална група. Би се зачленил и во кајгана рокери или кајгана блузери, да постоеа такви групи. :)
    Не се етикетирам јас нити како рокер, нити како металец. :)
    Нити пак сакам да се ограничувам во еден правец на музиката.:)
    Јас сум фан на добрата музика, а според мене тоа е класика, блуз, рок и метал.
    Good night. :)
    пеце е у рок..и плус 100 динара е влезница..не ми се троша бре толку паре на него..прошлиот пут за џабе беше..хих...незнам бе..како сакаш!!!!!!! =)
    ..ветуам...се колнем..од понеделеник..киснем кј тебе...заш доста дома..и у школо...ќе има последице.....пеер вечер!!!!! аууу еј три дена те неам видено..зарем не? ај лов ју..си ја тунајт
    ..ej... шо ќе рпаемо?!!?? излагамо!??!!?? цела недела те неам видено..ќе умрем бре..и не ме нервирааааааааааај!!! ај лов ју сис
    .. не идем на кафе..бре ..денеса...пак лез да ме напраеш..и плус него геј..хмм ју вана ај крај?? се зезам..ај кј ќе немас предчас..мислим у петок..малце часои имамо..ај лов ју сис..позз
    ..и не отидна..хих еј душо да знаеш и утре ќе идемо порано заш треба да земем мара фотокопије хемија и незнам уште која книга..ај лов јууу сис
    ..да...прочитав..е шо ке праев да не беше ти хихих..инаку шо праеш сеа? те сакам сис...*******
    abe ја слушав и ми текна..ај ќе ја стаем..хих...еј утре предчас имаш?? па не е феееееер ..ај лов ју сис
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom