RIOT!
Поени од реакции
16

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ејј Зока..сакаф да ти кажам дека фејсбУкот ми е хакнат...сеа некои другари се обидувААт да го вратат па ќе видиме што понатака, ќе те аднам коа ќе го вратам...:)))
    Брат Братовски, само шо се слушнах со Наташа.
    Как шо разберах сите машки сакале да дојдат, така да ќе сме 15 души најного и незнам как ќе се собераме....Јас ќе се јавам на Белата и на Сашко, а Инко ми се јави веќе:)
    ....Битно, ного ќе е јако.Ќе ти кажам до после как, шо и ќе одаме двете заедно xD
    К
    добар сум, тројка :(:(
    оки доки :helou::helou:
    цртањеее :drk:
    и јас цртам у слободно време .. јес да сум антиталент али обожавам да цртам :) :pipi:
    К
    па за една минутка го мењаш мислењето ауу не сум знаел дека си таква:pipi:
    па и ја тоа го зборам цело време дека не е битно од кај сме и што сме, ти си запнала крвна група та крвна група :baeh:
    Убаво убаво :)
    тренираш / се занимаваш со нешто ?
    што музика слушаш?
    и тако даље (А)
    :pipi:
    К
    ja сум доискажан туку ти не си доискажана :baeh:
    со еден збор локацијата не е позната :):), а па и не е битно многу од кај сме и што сме
    К
    за локацијата нисам сигуран од кај си,а тоа другото веќе го прочитав на друго место :pipi:
    иначе па не се сите на кајгана,како на пример јас,само сеа што др.форум е даун па тука го потполнувам времето :)
    К
    ее од кај сум,тоа да знаеш сакаш :) Неготино, крвна група А+ и то :) години веќе знаеш...ти шо навака ?!, за тоа од кај си и што си веќе знам :) :baeh:
    Ја хорор исклучиво со некој на пример со братучет ми...он поише се плаши али нема везе..Иначе ја тренираф ракомет али се откажав...ми се смачи..:/ Сега нишо не праам спијам и јадам..:)))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom