Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Неописливо е нештото ѓто у моментов го осеќам.Да кажам дека ми фалиш би било малку, да кажам дека неописливо ми фалиш па ќе биде малку за да ти кажам колку огромна празнина осеќам поради тоа што не можам секој ден да бидам со тебе.Не можам да ти се јавувам а уште помалце да седам на мсн или нешто слично.Денес сум на ептен кратко и сакам да ти кажам дека те сакам премногу и дека ужасно ми е тешко што не можам да те гледам.Во вторник ми е прв колквиум и тоа математика.Викендов киснам дома учам и учам...мноогу ми е тешко и за учењето ама ќе биде.После четврток еден ден мора да се видиме да ти кажам се и да ми кажеш се.Те сакам сестро и знам дека е долг постов ама морав да ти кажам се ...празно се осеќам без тебе.Те сакам!
    Да да, претпоставував дека се поправени, него онака ти го пастирав, да се напраам фраер, демек, знам да читам и до таму сум стигнал..

Патем, убава си и све тоа..згодна, паметна...ама зарем не си зафатена? :(
    Неделата на детето заврши. Една, ко ниедна, а останатите се посветени на возрасните и нивните штрајкувачки потенцијал.

Нивните потенцијал.

Него, забележав дека иаме ист стил на драпање мадиња, што би рекла ти, говорење, само ја на маалски, ти на литературно, со акцент на а :)
    Делиме исти мислења, иаме некоја особина да даваме малце некарактеристични метафори и компарации :)

У секој случај, да не глумам новинар, ипак сум човек, ме бендиса ептен, иако е предолго..ретко кој у Македонијава со 40% невработеност има време да го прочита..
    Пиз!
    Сааш да ми каеш дека лично познавам селебрити персона, и дека сеа можам комотно да се фурам у маало?
    Баааааашка! Сакам да ја прочитам колумната! -.-
    Хехе, ми даде репутација на најлошиот пост и најдепресивните реченици што можев да ги заредам! :)
    Поздрав.
    Случајно налетав на твој коментар на јутуб

evanescencefanamy (1 week ago)
    Те сакам мил! Среќна сум што живеев во исто време со тебе.

Се наежив и по некое време укопчав дека си ти...
    Лајк, рили...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom