Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ!!!!!!тИ РЕКОВВВВВВВВВВ ААААААААААААААААААААААА ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ НАЈВИШЕЕЕЕ-ЌЕ се смисли нешто обавезно да биде прво па женско онака квалитетно.Не му се секирај позади тебе е цел креативен тим(добро јас не сум тип ама сум креативна ко тим:)Те сакааам едвај чекам да те видам вечер и че ти кажам теми ќе ги пишам на лиФче.Те сакааам пиши после за вечер каде што како.Те сакам
    Муле те сакам пуно.Да ви се множат годинките и месеците со Адулата и едвај чекам да те видам утре.Те сакам!
    Сега ја видов музикава на јутуб. Ма добри се, музиката е...али примети ги коментарите на јутуб за хорот, језиви се :)
    Инаку да, такви сте вие новинарите упорни до коска :) btw среќно 25 месеци :wink:
    Ахааа, да имаш право. Мора да се троши од ланскиот. Стабилизација, штедња и еусоцијација :)
    Ех нема проблем-баш е добро да бидне, но ич не спомињам више, некако сум суеверен у п.м.
    Не аргатувам, се опуштам пред идење дома, доста е, цел убав ден го онадуеме у канцеларија, а како е добро надвор малее :) да пукне човек од мака. Ај, за ајвар ќе го биде :)
    S
    Изглеа?!
    Ти сигурно ме сакаш мори:)

Ајде да почнеме со сеансата, еве ти тест...

3, 2, 1, Go...

:D
    Ехе, екскурзија...смоки, сокче тетрапак, закачање со девојчињата, шутирање топка низ некоја каллива ливада...лизгање и скинати колена... :) и ја би.
    Нумерата, пошто сме у е-општество (немаме јутуб пристап) ќе ја видам попладне, дома. Фала.
    Ај па со среќа работата, ваљда нема да те з., не би требало.
    Известувај после што бидна со работата :)
    Хаха, ја одвај мрдам, не да ми се спие :)
    Работа, а пред неа деците...едниот денеска е на екскурзија, другиот факултетот. Калабалак :) И ти си на работа? Или нашколо?
    П.С. Ај бе мрш, шо ви е мојов профил, мсн? Се шегувам, мерачете се!:) Интересно е да имаш цело време такви, како и да се викаат, известуења ваљда:))
    Оти учат на факс и од многу нервози имаат суицидални мисли!Или па наслутувам дека си играат камај-камај:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom