Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хаххаха епа седев први ред точно во средина (т.е. втори зошто први беше празен :D ) и бев во сива маичка :wink: и да не си ме забележала тука сме како и да е ќе се видиме :D
    Си ми пишала, ама за жал немам интернет во Ск :( А денеска на факултет седеше зад мене ама ми беше срам да те заденам :kesa: и се возевме заедно во автобус и пак ми беше срам да те заденам :kesa: ај ќе се видиме во четврток, ќе се запознаеме :icon_lol: :salut:
    Не дојде ред да си честитаме :icon_lol: ама еве сега честита и тебе, десетки да редиме :smir: јас еве се спремам и петок летам за скопје :icon_lol: па се гледаме на факултет :vozbud: :salut:
    Епа редно време беше и како можеле да не ти стигнат поруки у Оридот ќе те отепам.Негооо утре сабајле шо праиш?Од кај 11 па натака..?Пошто домче ќе бидам па ако сакаш да наминеш и Новинарката ќе ја викнеме.Те љубам
    Ти си за стап и тоа од оние со трнови стап..не ме рецкас ама ни два посто...пиши порука ја нема поздрави не регистрира, дојде од Ох нит да се јави...:cry::cry::cry::cry:Ми фалишш мааа...кај си?
    пааа.... ај ќе ги чувам да ги споделам на собиранката. Се` на се` - преубаво:) Би препорачал на сите кои сакаат да патуваат.
    Честито државна колешке.
    *ти реков*
    Со лесно да ти иде факсот, десетчиња да ти фрчат само.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom