Kostic
Поени од реакции
5.613

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Го имав и порано, ама пак ми стана интересен :pos: Треба во Фотошоп наместо Фелпс, Џену Грл да пишам :icon_lol: И твојот е добар, најдобрата атлетичарка ја имаш :)
    Штипјани,FC Barcelona,juventus,SS LAZIO FANS, Баничане(рулзз), Ѓорчепетровци,Матуранти кои уште немаат појма каде да се запишат,Модери,Општина Карпош,Студенти.....
    Во овие ^ 10 социјални групи се иам зачленето онака иначе не спаѓам во нив....во некои сум се зачленил за да провоцирам во некои по покана од некој од форумов и така =)
    Фала фала, тоа е кога го имаме Специјалниот на црно-синото кормило :) .
    ЗВЕЕЕЕЕЕЕЕР....5.06 после тоа што и се случи на Светското. Дефинитивно не го може секој тоа
    Haha, не сум шефот овде :), аман, модератор сум и нишчо појќе . . . не е битно, превиди у принцип правам зашто сакам слободно да се постира а не одма бан и да ти биде тргнато правото за дискутирање во одредени теми, али кога се во прашање правилата мое е да предупредам за да во иднина немаш проблеми .
    Еј, не провоцирај по други фан клубови, во случајов на ф.к. Ливерпул, ке бидам приморан да те предложам за бан од нивна тема ако продолжиш .
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom