џимеј 24 август 2009 Ме изнасмеа со потписот. Ама не е НЕПРАВЕДНО море, туку НЕМОРАЛНО колку шо знам јас
I I Ilumious 24 август 2009 Типувам на некој спамер. Менаџирам јас, па ќе одам на вожња, ич не ми се спие, ќе праиме муабет утре. Позз4е.
Типувам на некој спамер. Менаџирам јас, па ќе одам на вожња, ич не ми се спие, ќе праиме муабет утре. Позз4е.
ManUtdChampions 21 август 2009 Fantome оти едноставно не и стајш кључ на темата за типување на табели? Коа ќе треба да стајш резултати пак ќе ја откључиш.. Оти глеам таму уште сакаат да типуват,а ги мрзи да читат прв пост..
Fantome оти едноставно не и стајш кључ на темата за типување на табели? Коа ќе треба да стајш резултати пак ќе ја откључиш.. Оти глеам таму уште сакаат да типуват,а ги мрзи да читат прв пост..
ballisti 20 август 2009 pa so k** gi brises i slikite ne se provokaci tie nccnncncncn sea 10 casa treba da gi postiram leleee katastrofa si
pa so k** gi brises i slikite ne se provokaci tie nccnncncncn sea 10 casa treba da gi postiram leleee katastrofa si