Ѓорче 1932 4 август 2009 Во добра смисла мислам за сликите,едноставно најубави слики,не си лоша Инаку јас сум од Ѓорче...не ми се свига една слика само...со Комитите таа
Во добра смисла мислам за сликите,едноставно најубави слики,не си лоша Инаку јас сум од Ѓорче...не ми се свига една слика само...со Комитите таа
Ѓорче 1932 4 август 2009 Инаку од кај си ти,ако не е тајна... бтв сликите ти на профилов ти се.....но комент
ManUtdChampions 4 август 2009 Хаха,Валндово е мал град,па нема населби....Колку една населба у Скопје е ебаго
Ѓорче 1932 4 август 2009 За тебе Питу Гули а ?? За некој Гоце Делчев,па и Даме Груев Инаку така пишав на кој личиш заради никот,нема лутиш тука :kesa:
За тебе Питу Гули а ?? За некој Гоце Делчев,па и Даме Груев Инаку така пишав на кој личиш заради никот,нема лутиш тука :kesa:
Invader 4 август 2009 Не зае*баваш(извини морав)Нема везе никот јас додека да се регристрирам 10 најмалку пробав со нитуеден не бива
Не зае*баваш(извини морав)Нема везе никот јас додека да се регристрирам 10 најмалку пробав со нитуеден не бива
Invader 4 август 2009 Фала за поканата,и да си знаеш секој ден ќе ти доаѓам на профил(заради песнава),ако немаш ништо против
Фала за поканата,и да си знаеш секој ден ќе ти доаѓам на профил(заради песнава),ако немаш ништо против