Тикви4ка 22 јули 2009 читнав дека си била во Дојран. ај ако можеш да ми кажеш цена на кревети и како е у глобала. храна, излегување скапо евтино? поз
читнав дека си била во Дојран. ај ако можеш да ми кажеш цена на кревети и како е у глобала. храна, излегување скапо евтино? поз
PoolGirl 22 јули 2009 Супер е ваму.. топло времено, топла водана, тро гужва отпојќе.. имат ногу кајганџии дојдено башка. А ти кај си? Коа ќе зафаќаш наваму?
Супер е ваму.. топло времено, топла водана, тро гужва отпојќе.. имат ногу кајганџии дојдено башка. А ти кај си? Коа ќе зафаќаш наваму?
Емкаа 22 јули 2009 Хелоууу! Јас знаеш вака зафатена личност и тек сеа ти враќам. :kesa: Shame on me. Како си ти,читам на одмор си,шмекаш нешто?
Хелоууу! Јас знаеш вака зафатена личност и тек сеа ти враќам. :kesa: Shame on me. Како си ти,читам на одмор си,шмекаш нешто?
*бони* 14 јули 2009 :je: Poloziv dobro pominav se nadevam deka ubavo pominuvas na odmorceto ako nekogas se vklucis pisi poraka da mi kazes :back:
:je: Poloziv dobro pominav se nadevam deka ubavo pominuvas na odmorceto ako nekogas se vklucis pisi poraka da mi kazes :back:
SkyDriver 11 јули 2009 Кхмм... или Струмица или Радовиш или Кратово или Скопје едно мора да е од овие или па утнав ? :S
SkyDriver 11 јули 2009 Ама не да испадне како забавувањето. Него ти од Пробиштип си или... ? (ако излупав сеа некоја глупост не се смеј плис) :nesum:
Ама не да испадне како забавувањето. Него ти од Пробиштип си или... ? (ако излупав сеа некоја глупост не се смеј плис) :nesum:
SkyDriver 11 јули 2009 Ами како да денсам, ти не ме покани на денсање Затоа ја утре ќе денсам и да не речеш дека не сум те поканил... изволте на денсање
Ами како да денсам, ти не ме покани на денсање Затоа ја утре ќе денсам и да не речеш дека не сум те поканил... изволте на денсање