Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• :pos: Ти правеше мерак а? хехе , нема проблем , само бидејќи е астро-психоанализа ќе ми треба хороскопски знак :)
    Мислам дека е очаен, ама му посветив премногу време седејќи и сеќавајќи се на моментот, пробуев да си ги задржам солзите и се обидував да го тргнам она стегање у градите. Реченица по реченица, избришав шест пати по толку текст. На крај остана ништо, зашто сум толку слаб или таква слика треба стварно прејак писател да може да ја опише. Па јеботе не сум ја Блаже. Тоа само се осеќа, не се раскажува... :back: фала што ме прочита, сепак.
    Не знам. Направи анализа па ќе видиме колку и што ќе погодиш. Може немаше да ти побарам, ама од ко те прочитав, само си чекам и чекам и чекам ...:)
    S
    што се деси како се деси ?!?!
    Хахах ова ти беше добро .. пола литро вино ... колку да ми заглави у зуб.Али ај тука негде сме.А иначе дарба од бога ми етоа ваљда ќе се потрудам на боље и ќе поминеме топ.Па најверојатно викендов ќе наминам у ск ама навечер така да можда се видиме.Биди ми поздравена убо да спиеш и доста учиш сеа ја идем да му а легнем.Лека ноќ ајт!:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom