Точкест
Поени од реакции
458

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• C
    Колку време треба да ги држам на полнач батериите за дигитален?
    кажи му на тој Alo 192 да не мрчи многу,увек провоцира.
    M
    тоа со elisha cuthbert е од гугл ... јас зборувам за сликата со Scarlett Johansson: еве ти ебан линк тука
    и како што реков целта ти е да викаш I AM THE ONLY ONE WHO KNOWS TO WORK IN PHOTOSHOP ... тоа го покажа со :може си способен ама шо не се твои не се, патем нели едната ти е од гугл MEGA FAIL
    ти си само еден кретен кој се мисли дека знае сешто и сака да најде кај луѓето Mega Fail.. но не си крив не си се погледнал во огледало да се видиш каков FAIL си и потоа ќе запреш да се однесуваш како 13 годишен дркач кој мисли дека се што лета се јаде позз и те молам Dony reply зошто и ти сфати дека грешиш и со секој збор што го кажуваш се повеќе пропаѓаш
    M
    ако сакаш имај ACE oд цела ACS4 ако те збуни Adobe Create Suite 4 .. мене ни малце не ме интересира . Никој не те праша од што имаш ACE ама ај демек да се покажеш . Зборот ми е зошто не веруваш? мислиш дека имам 16 год и не сум способен? ако беше толку добар... во сликата ќе видеше многу киксеви како што е во забите во лицето итн .. или ке речеше дека тоа со мачката може да се направи подобро ова она ... но ти не ги ни виде сликите ... целта ти е да викаш I AM THE ONLY ONE WHO KNOWS TO WORK IN PHOTOSHOP .. е брат не си
    M
    не знам кој си што си ама излгеда дека мислиш само ти знаеш?ај за твое добро иди во болница нека те проверат зошто упорен си во нешто што не знаеш хелллооооу јас го направив еве ти слика од пс

M
    брат ти или си слеп или си глуп :
    сликава ја најдов на worth1000.com па решив да ја напраам малце по убава:
    значи сликта ја направиле де изгледа по грда и јас ја разубавив <<< не гледам ништо не јасно .. а ти зошто си глуп неможеш да сфатишш..
    таа првата нема врска со worth1000.com...... од гугл ја земав ...не се прави се знајко
    M
    btw да не ти боли ку.от што правам јас ок? глеај си твоја работа фаќај сеир цел ден кој што прави не се змарај со мене
    M
    wtf is wrong with u ?
    што ти е тебе бе глуп ни еден? од каде туѓ труд?
    V
    Пер како да напраам аватарот да е со портокалова позадина, слично нешто како Апокалипто?:)
    M
    не ја затвара се договоривме и почнана други да какаааааат
    треба остваиме луѓево едноставно да паничат и да се пукаат со пиштоли велиш?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom