Magde. 11 јуни 2009 kaj mi e soncetooo??? Kaj mi e soncetoooooooo kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto Nema sonce da mi go osvetli profilot huuhuhuh
kaj mi e soncetooo??? Kaj mi e soncetoooooooo kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto kaj mi e sonceto Nema sonce da mi go osvetli profilot huuhuhuh
Вештица 8 јуни 2009 Е и јас, стварно, остана само уште еден грд спот со аниме, другите се се ремикси или лоши снимки од настап. Еми то ти е
Е и јас, стварно, остана само уште еден грд спот со аниме, другите се се ремикси или лоши снимки од настап. Еми то ти е
џимеј 6 јуни 2009 Абе ам кај си ти на сликиве од в парк собиранката да се сликаш, да се знајт и ти дек си бил. Ццццц
Пеам на свадби 31 мај 2009 Добро бе маме му јебем, до сеа вол ќе изедеше! Е! Ај коа ќе се стаиш на мсн пиши ми пошо сум бизи и нема да ми се покажеш! Ај мрш! Невоспитање
Добро бе маме му јебем, до сеа вол ќе изедеше! Е! Ај коа ќе се стаиш на мсн пиши ми пошо сум бизи и нема да ми се покажеш! Ај мрш! Невоспитање