Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Дур имат пијачка. :icon_lol:

Јас славев 5-6, не памтам, после се соса пијачката, па без славење се собиравме, седенки праевме. :)
    R
    се шалам, зборев со мими... нели она ти се јави... јас ја прашав кој се ќе иде и ми кажа оти ти немало да идеш ради ногата... :S
    R
    еееееееееееее :) хехехе тоа да видиш ти :) интерпол работи :P :baeh:
    R
    Како си бе? што ти е со ноџето? :(
    R
    Помош нешто таква работа ти треба? :) ако сакаш ќе седнеме и заедно ќе учиме... најсериозно :)

инаку вечер, фалеше... тоа да си знаеш :) хехехе
    А
    Можеби, ама не се ни трудам да го сфатам не е у мој стил.
    А
    Мене филмот ИЧ не ми се свиѓаше...
    Ке се запишеш тоа сигурно. После е тешкото. Не ти се учи. Се поинтересно ти е од учење.
    Матура нешто? Мене испити ми следат, немав нет па пак не учев. И тешко да фатам до недела. Не се учи во лето тоа сигурно. А после во август пак. Аха, да, јас ке завршам факултет.
    Како наркоман без дрога бев. Едвај дочекав и јас интернет. И сеа ке бидам 2 дена онлајн без прекин. Ти како си?
    Ви го проследив муабетот со скарлет о хара и се логирав само за да ве затепам:)
    У мојата генерација пишуваше дека примаат само 40 души, ама ете не 90 сме сеа.
    Толкава е квотата, да.
    Ама после ја прошируваат и тие што имаат можност да влезат(тие 40-50 + души) им даваат еден договор да потпишат дека се согласуваат да се конфинансираат.
    Така да двете немајте гајле.
    Скроз одлични се мајкуму, мене да ми ги видите оцените ќе се запрашате како побогу влегов.
    Ајде, не се секирајте, ќе биде се во ред.:)
    Башка немате статистика,башка немате генетика, башка ние сеа поднесовме петиција да се учи само од македонски скрипти и да се исфрлат или преведат српските, ама ви олеснуваме значи не сме нормални..
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom