Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ти нели четири години си скроз одлична како може матура да утниш, нема шанси :icon_lol: а знаеш ли некој друг што ќе оди оти од мојата гимназија само јас сум, дај боже да ја зголемат квотата оти вака :tapp: не сум баш за у државна :( :salut:
    Нема да ми веруваш ама баш денеска сакав да ти пишам да те прашам за истото :icon_lol: Па од четирите години имам 3 четворки :( сега да видиме на матура што ќе направам, да се надеваме на државна квота :) Ти како? :salut:
    S
    И тоа е добра песна! И јас сум при крај со светска, па мак. кје одам па граматика, ние некако по обратен редослед. А да не ти зборам дека имам и геометрија :D хуху. Ајде, уште 8 дена. Btw, што е со појќето?
    R
    Како иде филозофијата бе :) до кај стаса? :back:
    S
    Хмм, кога на некој му се свиѓа таа песна, нешто се дешава. Знам по мене :D:D Покрај патот, македонски до кај си?
    Sestro ziva le si,
    abe prakaj slika da go vidam bebusot,se iznacekav.Onaka da te pozdravam,se nadevam se e vo red,take care.....
    А
    И тебе не ти се свиѓа филмот или...?
    Kako si? Jas imam najlos net na svet. Paga na 5 minuti. Cel den se nerviram i ova mi e prv pat da sednam na net iako na 100 pati po 5 minuti dosta mu doaga.
    R
    окс бе уживај... инаку на темата ја имаш сликата со местата и картите... види шо ќе направиш па ќе се договориме не е проблем тоа уживкај си ;) само не се нервирај нешо ако искрсне друго :D

иначе да имаш право дека оригиналот е преубав од било кој препев, али оваа на шкорпионс некако повеќе ми наликува на кантри фанк стајл... затоа и ја стаив, интересна ми е :)
    R
    абе шо направи за сантана бе :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom