Paranoik 12 мај 2009 I'm sorreh, they were too strong, and too stupid to resist. :cry: Who's next? :icon_cool
Paranoik 12 мај 2009 Ахахаааааа, лелее, не можам да се соземам.! Не ја поштувам Библијата, али ова беше закон! :poss: :poss: :poss:
Ахахаааааа, лелее, не можам да се соземам.! Не ја поштувам Библијата, али ова беше закон! :poss: :poss: :poss:
Paranoik 12 мај 2009 Се наоѓаме ние, стално сме тука за да се напнеме each other. Ah, family. Шо така им текна сите наеднаш да се приберат?
Се наоѓаме ние, стално сме тука за да се напнеме each other. Ah, family. Шо така им текна сите наеднаш да се приберат?
Paranoik 12 мај 2009 ПЕТ?!?!? :| Jас сестра ми и мајка ми сме три у 150 метри квадратни, па една со друга не се трпиме, а не па пет души. Сочуство.
ПЕТ?!?!? :| Jас сестра ми и мајка ми сме три у 150 метри квадратни, па една со друга не се трпиме, а не па пет души. Сочуство.
Paranoik 12 мај 2009 Ааа, јас уживам да пратам некој таков земјоспуштачки коментар, поготово на некои што летаат у облаци.
Ааа, јас уживам да пратам некој таков земјоспуштачки коментар, поготово на некои што летаат у облаци.
Paranoik 12 мај 2009 Еее, таа што е продавачка у зграда кај мене ја малтретираше сестра ми додека не отидов јас еден ден во продавница, да и кажам два три збора.
Еее, таа што е продавачка у зграда кај мене ја малтретираше сестра ми додека не отидов јас еден ден во продавница, да и кажам два три збора.
Paranoik 12 мај 2009 He знам дали ти си човек со добри или лоши карактеристики, затоа не знам каков е брат ти. Ајде, иди земи нешто за јадење.
He знам дали ти си човек со добри или лоши карактеристики, затоа не знам каков е брат ти. Ајде, иди земи нешто за јадење.