Хакет Мен
Поени од реакции
3.414

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Г
    со тии топлинките :pos:
    ако сакаш имам уште две ама се во дует,од токсикологија имам еден куп од нив ако сакаш :)
    Ozbilno mora drugata sezona da go osvoime skudetoto.Inace go simna relapse?
    Ako sakas kje ti go pratam po msn ili ako sakas postari pesni od Em kazi :D
    М
    може,супер:)I can't wait to see your Manchester's аватар :)
    Pa da be brat za juve sum od treto odd.Inace mozese i bolje da izigrame ama jbg toa e toa :D
    М
    па како што се кладевте о Сајтлер може..ти за Барса,јас за Манчетер.Кој изгуби една недела ќе носи аватар од потивничкиот тим:):)Или ако сакш смисли нешто друго,ќе прифатам се:)
    М
    Пуста да е таа спортска,две ливчиња и отидоа,ама ова второво..болно е:)Гледав сте се кладеле со Сајтлер,најверојатно за Милан:Јуве..ај да се кладиме за финале лш,за најдобриот натпревар..прифаќаш?:)
    М
    болна сум:)Овие спортска ме осакатија..но Манчестер(Јунајтед,знаеш веќе:)) победија па барем тоа ме радува:)Ти човеку,како си?И..за кого беше ти фудбал?:)
    Ф
    Губитникот носи противнички аватар една недела. Нерешено, никому ништо.
    М
    Мене ми исчеза мојот фолдер на компјутеров.Се имав внатре:песни,видеа,слики,тектсови...се нервирам:icon_neut
    М
    Stan-најболна песна,многу ме погодува..целата приказна во песнава и спотот.И крајот....no comment.Ти како си денес,го симна албумот?
    М
    Хахаа и мене не ми се веруваше,додека барав од каде да го симнам не бев свесна што се случува...дури кога почна да се симнува дојдов при себе.Em is baack!!:vozbud:Епа како што ми беше минатата година кога МЈ победија во лш,така ми е и сега:)Еден од најважните моменти во мојов скапан живот:):)Поздрав,доолго слушање на новите одлични песни:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom