пробистипка
Поени од реакции
130

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ја открив америка :icon_lol: Фала за времето што го издвои да ми ги покажеш сликите :helou:
    Ништо,повели и друг пат.
    Имав ваков состав пред некое време за Birthday party,па малку го изменив и тоа е.
    абе за несреќа на некои ама за среќа на некои :pipi:. епа изгледа нема шеткање , септември ќе го шетам ко ќе подолади малце :) ... да не планираше да идиш ти ? :)
    ооо добар деен .. па добро еве одмарам по напорната недела :). Дома бегање не :) барем не до на есен :) ... туку нешо читнав ќе си го напуштала форумот ? ? :nesvest:
    Vrati se vrati se vrati se vrati se vrati se te molam te molam te molam te molam vrati se te molam :nerv::nerv::nerv: :nerv: ako sakas odaleci se samo ama daj vrati seeeeeeeee ednas u zivotot poslusaj me molim teeee ne vredi za nisto toa da go pravis ne vredi kako bese se e prolazno u zivotot :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
    ZAso nema da ides ?FAla ipak :(
    ovde izgleda tradicija e da se ostavat baknezi taka da....
    :back:
    Се е договорено :je: те чекам у 8и30 :) ке не чекат у 10 така да има време за шетање .Ако воопшто можеш да шеташ од "долгиот"фустан и "ниските" чевли :pos:
    П.С конечно господ ти даде памет добро да одлучиш
    Хехе
    Мило ми е што можев да помогнам.
    Се надевам ќе бидеме колешки и дека нема да се откажеш од она што го сакаш.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom